Blanqueja les teves dents

T’agradaria eliminar les taques de les teves dents i tenir un somriure més brillant?

La pigmentació de les dents és deguda a causes molt variades i, a vegades, la decoloració pot afectar a tota l’arcada. El contacte amb alguns aliments, begudes, tabac… poden tacar l’esmalt. Malalties, traumes o tractaments mèdics poden fer progressar la pigmentació de l’interior cap a l’exterior. Inclús amb l’edat, les dents es poden tornar més fosques.

El blanquejament dental és el tractament ideal per eliminar les taques, donar un color net, viu i natural a les dents i homogeniatzar-lo entre totes les peces. A més és un tractament econòmic i no invasiu que en cap cas debilita l’esmalt. I el resultat obtingut amb el blanquejament és estable (segons la dieta i els hàbits de vida).

Dorca dental utilitzem els productes blanquejadors de la gamma Opalescence que ens permeten adaptar-nos als gustos de cada pacient i a les necessitats de cada tractament.

Per què realitzar un tractament de blanquejament dental sota la supervisió d’un professional dental?

  • Per aconseguir un blanquejament correcte i efectiu és indispensable tenir un diagnòstic adequat. Només les dents netes i sanes poden ser blanquejades amb eficàcia, ja que la placa i el sarro inhibeix els efectes del gel blanquejador.
  • Només a una consulta dental es poden trobar productes blanquejadors eficaços i de seguretat.
  • És el professional dental qui pot avaluar l’estètica general del somriure, garantint la uniformitat del color final, i és qui pot identificar el tractament blanquejador més apropiat per a cada pacient.

Hi ha diferents tipus de blanquejament?

  • Blanquejament mèdic – És el que es realitza completament a la clínica dental, amb una sola sessió, i està dirigit a tractar decoloracions que requereixen tractament intensiu.
  • Blanquejament cosmètic domiciliari – La primera aplicació es fa a la clínica dental amb la supervisió del dentista. Llavors, es continua el tractament a casa, amb una mitjana d’entre 5 i 10 aplicacions. Són cubetes individuals amb gel blanquejador incorporat.

Com funciona el blanquejament?

El procés de blanquejament és possible gràcies a la capacitat dels peròxids per a difondre’s lliurement a través de l’esmalt i la dentina i arribar a totes les parts de la dent. Aquests peròxids migren entre els prismes de l’esmalt, descomponent les molècules de color, que són la causa de la decoloració dental. L’estructura de la dent no s’altera, simplement el color interior de la dent es fa més clar.

EL SOMRIURE DIU MÉS QUE QUALSEVOL ALTRA CARACTERÍSTICA FÍSICA. SOVINT, ÉS EL PRIMER QUE VEUEN LES PERSONES.

Creus que és el moment d’aconseguir un somriure més blanc i brillant? Contacta amb nosaltres!

Comparteix