Experiència

Tot va començar quan l’Elena, la Directora mèdica de la clínica Dorca dental, col·laborava en diferents consultes per adquirir experiència en el món odontològic. En aquell moment se li va presentar una oportunitat única, gestionar una de les clíniques en les que col·laborava a Torroella de Montgrí.

Amb només 24 anys, l’Elena va començar a dirigir, conjuntament amb el Doctor de la clínica, el dia a dia de la consulta. La confiança per part del Director mèdic va permetre a l’Elena fer-se càrrec de tota la gestió durant els 3 anys següents.

En aquella etapa va enjegar el servei d’odontologia dins l’equip d’atenció primària del CAP de Roses i va ocupar una plaça de professora associada (Odontologia integrada d’adults) a la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona.

I és en el 1997, quan es planteja la possibilitat d’obrir una consulta a Banyoles, molt a prop de l’emblemàtic estany de Banyoles, la ciutat on va néixer l’Albert, l’home de l’Elena.

Amb l’objectiu de seguir vetllant per la salut dental va decidir fer el pas endavant i obrir les portes de la clínica Dorca dental a Banyoles.

Des dels inicis que l’Elena ofereix una atenció integral coordinant les diferents especialitats odontològiques i amb un constant seguiment durant tot el procés dels tractaments.

“Un bon tractament requereix
del bon diagnòstic”

“El bon diagnòstic es realitza
avaluant cada cas amb coneixement
i de manera personalitzada” afirma l’Elena.

Dorca dental garanteix una odontologia de confiança gràcies al tracte proper i familiar, l’experiència adquirida al llarg de més de 20 anys i la formació constant de tot l’equip.

Una experiència positiva i de qualitat. Coneix el nostre equip i confiaràs en Dorca dental.

1970

1970

El dia 24 d'abril neix l'Elena Dorca i Garcia a Figueres.

1993

1993

L'Elena es llicencia en Odontologia per la Universitat de Barcelona.

1997

1997

S'obre la clínica Dorca dental a Banyoles.

1999

1999

L'Elena viu intensament l'embaràs de la petita Anna i, dos anys més tard, és mare d'en Lluís.

2005

2005

S'amplia la clínica per oferir les diferents especialitats odontològiques millorant el servei als pacients.

2010

2010

L'Elena es forma en Implantologia i Estètica dental.