Especialitats

Dorca Dental ens agrada tenir cura de tu i mantenir la teva boca sana per donar-te millor qualitat de vida.

En qualsevol especialitat el nostre equip de professionals s’adapta a les necessitats bucals i treballa cada cas de manera individual, donant tota la informació necessària per què conjuntament, pacient i professional, planifiqui el tractament més adequat.

Tots els tractaments de Dorca dental segueixen els protocols de desinfecció i esterilització; apliquen l’estètica dental i l’odontologia mínimament invasiva, que és l’odontologia basada en el respecte dels teixits i la seva capacitat de resposta biològica.

Prevenció i educació

Dorca dental t’oferim un programa de control i seguiment per PREVENIR malalties bucodentals i PROMOURE la salut. T’ensenyem la millor tècnica de com raspallar-te les dents, t’assessorem en els productes a utilitzar per mantenir una higiene bucal òptima i t’aconsellem en l’alimentació saludable a tenir en compte per evitar les càries.

La prevenció s’estén a tota la població (gent gran, embarassades, esportistes…) amb una atenció especial en els nens i adolescents per ensenyar-los a tenir cura de les seves dents des de ben petits.

S’utilitzen diferents tècniques de prevenció: revisions personalitzades, segellat de fissures, fluoritzacions, neteja bucal i tractament de l’halitosi o mal alè.

Obturacions i reconstruccions

L’odontologia conservadora tracte el teixit dur de la dent, afectat per la càries, mitjançant obturacions i reconstruccions (empastaments).

Des de Dorca dental realitzem aquestes intervencions amb l’objectiu de CONSERVAR el màxim possible el teixit dental i RESPECTAR la pròpia capacitat de reparació, amb materials biocompatibles i lliures de metall i bisfenols A.

Endodòncia

L’endodòncia és l’especialitat dirigida al diagnòstic i el tractament de les afectacions del nervi de les dents. L’objectiu és eliminar la infecció per CONSERVAR les peces i la funció masticatòria.

El nervi de les dents es pot veure afectat degut a càries, fractures dentals per traumatisme (molt freqüent als nens i nenes), fractures dentals per un hàbit apretador o infeccions avançades dels teixits que envolten les dents (os i geniva).

En alguns casos, i amb el pas dels anys, una dent endodonciada es pot reinfectar; mitjançant la re-endodòncia i la cirurgia periapical es pot avaluar el retractament per conservar la dent. Aquests tractaments requereixen una tècnica molt acurada, de qualitat, i l’ús de material específic.

Implantologia

La implantologia engloba els tractaments que es dediquen a RESTAURAR les arrels de les dents absents per RECUPERAR una correcte funcionalitat. S’aconsegueix mitjançant els implantsadditaments de titani, amb la capacitat d’integrar-se de manera natural a l’os dels maxil·lars.

Pròtesis i Estètica dental

La pròtesis té la finalitat de REHABILITAR les dents absents per RECUPERAR les funcions de mastegar i parlar i aconseguir una estètica dental.

Dorca dental destaca l’àmplia formació dels nostres professionals i l’experiència en pròtesi fixa. Aquesta es pot realitzar sobre la dent o sobre l’implant, i s’aconsegueix una aparença molt natural utilitzant ceràmica d’alta estètica.

Tractament del bruxisme

Dorca dental tractem les alteracions musculars i articulars com a conseqüència de l’hàbit d’apretar les dents o el bruxisme.

Periodòncia

És l’especialitat orientada a diagnosticar i TRACTAR les alteracions dels teixits que envolten les dents, l’os i la geniva. Gingivitis i periodontitis són les malalties més freqüents.

Dorca dental t’oferim des de la prevenció, com la higiene bucal, fins els tractaments més complexes com els raspatges i la cirurgia.

Ortodòncia

L’ortodòncia, dirigida a tot tipus d’edat, pretén CORREGIR les dents mal posades i MILLORAR l’estètica i la funcionalitat de la boca.

Aquest tractament t’ofereix la possibilitat de tenir un somriure bonic. Per aconseguir-ho l’equip de dentistes de Dorca dental utilitza les tècniques més avançades del sector: ortodòncia invisible (Invisalign), bràquets de baixa fricció (Damon System), ortodòncia lingual i bràquets estètics.

Odontopediatria

L’odontopediatria s’encarrega d’EXPLORAR i TRACTAR la boca dels més petits.

La Dra. Anna Aiguaviva, odontopediatra especialista de la clínica Dorca dental, facilita que els nens i nenes vinguin al dentista contents. Gestiona la por dels infants i aconsegueix que pels més petits les visites al dentista siguin divertides i agradables.

Formats en traumatologia dental, tractem tots els casos en què els nens i nenes es trenquen les dents com una atenció prioritària.