Per què escollir el tractament Invisalign®?

Invisalign és un sistema d’ortodòncia estètica, transparent, pràcticament invisible i que no requereix brackets per moure les dents. Consisteix en una sèrie d’alineadors o fèrules transparents i amovibles que només s’han de treure per menjar i per raspallar-se les dents.

Aquests alineadors, fets a mida, es canvien aproximadament cada setmana i redrecen les dents de forma més previsible i còmoda.

El resultat de transformar el teu somriure, es comença a veure amb el primer ajust!

QUINS SÓN ELS AVANTATGES D’INVISALIGN?

  1. Permet una bona higiene oral

Amb Invisalign, et pots continuar raspallant les dents com ho fas habitualment, ja que els alineadors són de “treure i posar”. Els problemes de geniva, que sovint presenten els pacients d’ortodòncia fixa amb brackets, desapareixen. Per aquest motiu, l’ortodòncia transparent és ideal per a pacients amb problemes de geniva que busquen un tractament per millorar el seu estat de salut oral.

  1. Permet seguir la teva dieta habitual

Aquest sistema té el gran avantatge de poder continuar gaudint de tots els àpats, sense restriccions d’aliments. Com que els alineadors es treuen per poder menjar, no hi ha cap problema en consumir aliments durs.

 

  1. No afecta el teu estil de vida

Incloure aquest tipus d’ortodòncia invisible a la teva vida quotidiana és molt fàcil i ràpid. Sense arcs ni brackets metàl·lics, no cal preocupar-se per les irritacions orals (llagues i úlceres). Els alineadors són fàcils de treure i posar; s’han de treure per menjar, beure, raspallar-se les dents o utilitzar el fil dental.

  1. Invisalign i esport

L’ortodòncia fixa amb brackets pot suposar un risc de lesió en llavis, llengua i galtes, davant possibles caigudes o cops en la pràctica de molts esports. Amb Invisalign aquest risc desapareix, ja que els alineadors tenen una superfície llisa i una perfecta adaptació a les dents.

  1. Comoditat i estètica

Invisalign és el sistema d’ortodòncia estètica més còmode que existeix avui en dia. L’ús d’aquests alineadors no dificulta la parla i són difícilment detectables pels altres.

Descobreix Invisalign, el sistema d’alineació transparent més avançat del món, amb uns resultats increïbles des del primer moment, que s’adapta a les teves necessitats i al teu estil de vida! Que et dóna llibertat, que és discret i fàcil d’utilitzar!

L’únic entre totes les opcions!

LA DIFERÈNCIA INVISIBLE. EL SOMRIURE QUE VOLS, COM EL VOLS.

Comparteix