Pirinens

PIRInens és un projecte impulsat per en Pau Carol que neix de la il·lusió d’un nen de 13 anys de compartir les emocions viscudes entre pares i fills a la muntanya.

Des de ben petit que en Pau fa excursions per la muntanya amb la seva família i és a l’estiu del 2015 , mentre llegia un llibre sobre excursions a la muntanya, que va compartir amb la seva família que volia fer la travessa integral dels Pirineus a peu; amb insistència i moltes ganes va aconseguir el suport de la família en preparar la ruta.

Durant 40 dies i 820 km recorreguts, el mes de juliol i agost del 2016, en Pau va compartir amb tots nosaltres la seva experiència en la travessa dels Pirineus pel GR11 a peu, acompanyat de la seva família.

Tot i la dificultat de no tenir les millors condicions higièniques, en Pau va aplicar bons hàbits dentals per mantenir la seva boca sana durant els 40 dies que va durar la ruta.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els Pirineus i les seves característiques, destacar els aspectes més significatius a l’hora de preparar una ruta amb nens per la muntanya i plasmar les emocions viscudes entre pares i fills en Pau crea el blog de PIRInens GR11.

Comparteix